Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Tema aften for forældre og pårørende til piger med en ASF-diagnose – onsdag den 28. august 2013 kl. 19.00-21.00
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2013/6/25 21:20:00 (613 læsninger)

Der er grund til at have særlig fokus på piger med autisme. Familier og piger oplever ofte store udfordringer i dagligdagen, i barndommen og i ungdommen. I omgivelserne mangler der ofte viden om det symptommønster og det støttebehov, som pigerne har. Så hvordan hjælpes og støttes pigerne og deres familier bedst muligt.

Temaaften er for pårørende til piger med autisme. Sanne Vahlun – mor til en 15 årig pige med autisme og psykolog Mette Hennelund, som har mange års erfaring med arbejdet med børn med autisme og har haft en del piger i selvforståelsesforløb, vil fortælle om de særlige udfordringer pigerne har og om samspillet i familier med en pige med dette handicap.

Du vil få lejlighed til at tale med andre forældre i samme situation. Der vil blive mulighed for at bidrage med egne erfaringer og udfordringer, så vi i fællesskab kan skabe løsningsmuligheder og en bedre forståelse af den situationen, vi hver især står i.

Tilmelding på sædvanlig vis. I er velkomne til at sende en mail, hvor I kort fortæller om jeres datter, hendes alder og udfordringerne, der er i jeres dagligdag, så vil vi forsøge at målrette fokusområderne til disse områder. Mailen kan fremsendes til mkhe@aabenraa.dk eller sanne@vahlun.dk
Det koster kr. 50 at deltage, fagpersoner kr. 100.

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010