Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Hvilke uddannelsesmuligheder er der til unge med ASF diagnose i Sønderjylland? Torsdag den 30. januar 2014 kl. 19-21
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2013/12/22 18:10:00 (671 læsninger)

Da vi har fået så mange tilmeldinger til nedenstående foredrag, har vi valgt at flytte dette til Fjordskolen, Posekærvej 8, Aabenraa.

Har du behov for at vide mere omkring nogle af de uddannelsestilbud, der er i Sydjylland for unge med ASF diagnose, så har du her muligheden. Vi får besøg af Jens Verdoner (afdelingsleder, Aabenraa gymnasium), der fortæller om den nye HF-klasse, som skal starte til august 2014. Fra AspIt Sønderjylland kommer afdelingsleder Søren Fischer og specialkonsulent Jesper Mathiesen, de vil orientere om den IT- uddannelse, som AspIT tilbyder. Desuden vil Hans Bruun - UU-vejleder i Aabenraa deltage og svare på mere generelle spørgsmål og mulighederne for ungdomsuddannelser for unge med en ASF-diagnose.
Aftenen er for forældre, pårørende og unge med en ASF-diagnose. Det koster 50 kr. at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til asperggaard@asperggaard.dk eller via kalenderen senest den 25. januar 2014.

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010