Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Hvordan børn og unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse påvirkes af deres sensoriske bearbejdningsmønstre i forbindelse med leg og læring, torsdag den 20. februar kl. 19-21
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2013/12/30 18:48:10 (941 læsninger)

Oplægget tager udgangspunkt i Sensory Profile testen, der beskriver hvordan forskellige sensoriske bearbejdningsmønstre kan påvirke barnet med ASF i forbindelse med udførelsen af daglige aktiviteter. Barnets individuelle sensoriske profil påvirker barnets mulighed for at være opmærksom, lege og lære. Når vi bliver klar over, hvordan de sensoriske profiler påvirker os selv og vores børn, kan vi forsøge at tilpasse familiens aktiviteter så barnets med ASF får en bedre hverdag. Underviser er ergoterapeut Ulla Sparholt, Fjordskolen, Aabenraa.
Foredraget er fortrinsvis for familier og pårørende til personer med en autisme spektrum forstyrrelse. For familier og pårørende koster det kr. 50 at deltage, fagpersoner kr. 100. Tilmeld dig ved at sende en mail til asperggaard@asperggaard.dk eller via kalenderen på vores hjemmeside www.asperggaard.dk gerne senest den 15. februar.

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010