Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Autisme og motivation, mandag den 3. marts kl. 19-21, Ikke flere ledige pladser, flyttet til Skolevænget 33, Aabenraa
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2014/1/20 22:10:00 (1213 læsninger)

Da vi har fået så mange tilmeldinger til nedenstående foredrag, har vi valgt at flytte dette til Fjordskolen, Skolevænget 33, Aabenraa. De der nu er på venteliste har fået en plads, og der er ledige pladser tilbage, så send en mail til asperggaard@asperggaard.dk såfremt du vil deltage. Skulle foredraget blive overtegnet, vil familier og pårørende få fortrinsret.
En af de ting, der kan give store udfordringer i forbindelse med autisme, er motivation. Noget tyder på, at motivation er endnu vigtigere for autister end for andre mennesker, og at ting kan blive nærmest umulige, hvis der ikke er klar motivation til stede. Men hvordan skal motivation forstås, når det handler om autisme? Hvor kan man finde den? Og kan man skabe den, hvis den ikke lige er til at få øje på?

Aftenens oplægsholder er Christian A. Stewart-Ferrer, specialpsykolog i klinisk børnepsykologi og i psykoterapi, tilknyttet Odense Kommunes Centerklasser for højtfungerende autisme, Aspergers Syndrom, grænsepsykoser m.m. Foruden at have autisme som sit ekspertisefelt, som han jævnligt fortæller om på konferencer i Danmark og Sverige, har Christian det også som livsform, idet han selv har diagnosen Aspergers Syndrom. Nogle gange beskriver han sit job som "Muggle Relations Officer".

Foredraget er fortrinsvis for familier og pårørende til personer med en autisme spektrum forstyrrelse. For familier og pårørende koster det 50 kr. at deltage, fagfolk kr. 100. Tilmeld dig via kalenderen eller ved at sende en mail til asperggaard@asperggaard.dk senest den 25. februar 2014.

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010