Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Fra Miss Danmark til handicappet, mandag den 17. august kl. 19:00 – 21:00
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2015/7/8 21:38:54 (1186 læsninger)

Anja Hende er en 40 årig kvinde, gift og mor til 3 børn med autisme.
Med egne illustrative erfaringer og oplevelser fortæller Anja letforståeligt og levende, om følelsen af at være født i en forkert tidsalder eller mere sandsynligt: ”Var jeg blevet glemt af eget folk fra en anden planet?” Præcis som E.T. i Spielbergs mesterværk fra 1982. Strandet på en fremmed planet, hvor der er gode, men også uhyggelige mennesker. En anderledeshed via diagnoserne som Asperger, med ADHD og andre tillægslidelser, gav en række særlige tanker, bl.a. med at imitere den rette rolle i den rette situation.
Hør et spændende foredrag opbygget ud fra Anjas meget teoretiske, evidensbaserede tænkning, der er i kontinuerlig faglig og filosofisk bevægelse. Autisme i 3 niveauer; grundlæggende udviklingspsykologi, teoretisk evidensbaseret viden om den autistiske udvikling og endelig det enkelte autistiske individ sammenlignet med det neurotypiske parret med sjove historier.
Anja er forfatter til den meget roste bog ”Fra Miss Danmark til handicappet”.

Foredraget er fortrinsvis for personer med en ASF (autisme spektrum forstyrrelse) diagnose, familier og pårørende. For disse koster det kr. 50 at deltage, fagpersoner kr. 100.
Tilmeld dig via kalenderen, Facebook eller send en mail til asperggaard@asperggaard.dk senest den 10. august 2015.

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010