Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Har dit barn med autisme også angst? Så er dette måske noget for dig. Tirsdag d. 6. oktober kl.19-21
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2015/9/8 22:25:30 (1038 læsninger)

Psykolog Mette Hennelund og forælder Marion Callesen der vil stå for aftenen.
Angst er en af de mest almindelige følgetilstande hos personer med autisme og for mange børn er angst en daglig oplevelse. For familierne kan angstproblematikker komme til at fylde rigtig meget i dagligdagen og det kan som forælder være svært at få hjælp og vejledning til ens barn.
I workshoppen vil der være oplæg om angst og hvorledes angst kommer til udtryk sammen med autisme. Der vil være introduktion til den kognitive terapi og angstbehandling. Vi vil komme med eksempler på Cool-kids programmet, et behandlingsprogram som er udviklet til både neurotypiske børn og børn med autisme og deres forældre. Hvordan vi kan forstå og arbejde med angst set fra den psykologiske side og fra forældre perspektivet.
Mette Hennelund, psykolog v. PPR og tilknyttet Fjordskolen i Aabenraa, har erfaring med ASF og har haft flere Cool-kids gruppeforløb og individuelle forløb med angste børn og deres forældre.
Marion Callesen er forældre til 3 børn, hvor tvillingerne på 8 år begge har autisme og meget angst (en dreng og pige).

Det koster det kr. 50 at deltage. Aftenen er for forældre. Tilmeld dig via kalenderen, Facebook eller send en mail til asperggaard@asperggaard.dk senest den 29.sep. 2015

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010