Hvordan bliver der arbejdet med selvindsigt og udvikling af selvforståelse gennem et skoleforløb – onsdag den 25. september 2013 kl. 19.00 – 21.00

Dato 2013/8/13 16:50:00 | Emne: Nyheder

OBS OBS OBS - ÆNDRINGER: STED!!
Der har været stor interesse for at deltage i aftenen om at arbejde med selvindsigt og udvikling af selvforståelse gennem et skoleforløb. Aftenen er flyttet til : FJORDSKOLEN POSEKÆRVEJ 8, AABENRAA og tidpunktet er kl. 19:00-21:00. HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE, VIL DER NU VÆRE EKSTRA PLADSER.

Anders Geertsen, der er lærer på Fjordskolen (specialskole for elever med ASF) vil orientere om, hvorledes der arbejdes med de unge mennesker og de emner og samtaler, der er aktuelle for eleverne gennem skoletiden. To unge mænd på 18 år og med diagnoser inden for ASF – Christian Meyer, som er i gang med at uddanne sig inden for mediegrafik og Jannick Danielsen, som er elev på Asp-IT i Aabenraa, vil sammen med Anders fortælle om deres skolegang, de udfordringer der har været, og hvordan de i skoleårene har arbejdet med individuelle og personlige mål. De vil ligeledes fortælle om, hvorledes de i dag klarer dagligdagen og de udfordringer, de nu møder.

Aftenen vil primært være for pårørende til personer med ASF og for unge med en ASF-diagnose.
Det koster kr. 50 at deltage. Tilmeld dig via kalenderen eller send en mail til asperggaard@asperggaard.dk senest den 20. september 2013.


Denne artikel kommer fra Asperggard.dk
http://www.asperggaard.dk

Web-adressen for denne artikel er:
http://www.asperggaard.dk/modules/news/article.php?storyid=76