Hovedmenu
Login
Brugernavn:

Password:

Husk migGlemt adgangskoden?

Registrér nu!
Facebook
Nyheder : Autisme - Handicap erkendelse/vejen til indsigt, tema aften d. 14. september kl. 18.00 - 20.30 med Mads Korsgaard Poulsen
Indsendt af Bent Grube Andersen den 2017/8/3 11:42:02 (3903 læsninger)

Mads er 24 år og går på Ålborg Universitet. Hans foredrag tager udgangspunkt i de udfordringer, som han har oplevet gennem sin barndom og ungdomslivet.
Mennesker med autisme har særlige udfordringer i livet. Udfordringer som betyder, at vejen mod en ønsket fremtid er længere og mere kompliceret end hos mennesker uden autisme. Viden og indsigt i eget handicap og lyst til at afprøve nye ting – også selvom, det er svært og gør ondt – kan være det, som baner vejen mod drømmene. For der er altid noget, man kan tage med sig, selvom tingene ikke altid går som de skal. Dette har for Mads været vejen til at få ting til at lykkes, hvilket gjorde at Mads skrev en bog om hans indsigt og forståelse til hans handikap.

Tilmeld dig senest den 7. september 2017 via vores hjemmeside, Facebook eller mail til asperggaard@asperggaard.dk Det koster kr. 50 at deltage, dog for fagpersoner kr. 100.

Printervenlig side Send denne artikel til en bekendt Lav PDF-fil af artiklen
Asperggaard.dk 2008-2010